Pèndol Guies de Muntanya és una empresa d’esports d’aventura, ubicada a l’alt Berguedà (Vallcebre), creada per guies titulats de muntanya i de barrancs. La nostra passió per la natura i els esports de muntanya, com el barranquisme, les vies ferrates, l’espeleologia i l’escalada entre d’altres modalitats, ens han portat a racons màgics del nostre territori. De manera que hem fet de la nostra passió una professió i una manera de viure.

Gràcies als coneixements adquirits en la nostre recorregut a nivell personal i professional, volem transmetre un tracte especial de cara als nostres clients.

La seguretat, el tracte personalitzat, el respecte per el medi ambient, la diversió i la professionalitat són la nostre base i amb el que volem destacar, per tal que els nostres clients puguin realitzar les activitats de forma segura, adequada al seu nivell i al grup; i que això ens permeti donar a conèixer la nostre passió per la muntanya a tots i totes els que decidiu acompanyar-nos en la nostra aventura.

ANIMA’T A CONEIXE’NS!

Número de regitre: C-470